


Szczegóły
- Tytuł oryginalny: Japanology Plus
- Język oryginalny: Angielski
- Kraj produkcji: Japonia
- Reżyser: Peter Barakan
Seriale
Japanology Plus
Sezon 10
Odcinek 21
Japanology Plus S10E21 Vider
Fermented foods are a longstanding staple of Noto cuisine. This region in Ishikawa Prefecture has a local specialty: ishiri, a fermented fish sauce. Benjamin Flatt, an Australia-born chef living in Noto, uses ishiri and other local ingredients to create his "Noto Italian" cuisine at his popular guest house. The restaurant serves only four groups a day. Peter Barakan talks to him about his passion for conserving traditional fermentation techniques and showcasing the quality of local ingredients.
Oglądaj pozostałe odcinki






















Oceń serial
Udostępnij
Recenzje Odcinka Japanology Plus S10E21
BookwormForLife
|12 godziny temuGamerGirl2005
|1 dzień temuNightmareFuel
|2 dni temuSilentWatcher
|3 dni temuMillennialMess
|4 dni temuxXx_DarkLord_xXx
|5 dni temuMemeQueen2023
|6 dni temuBoomerHumor
|7 dni temuIronMan3000
|8 dni temu01001010
|9 dni temuSamotnyWilk777
|10 dni temu42ToOdpowiedź
|11 dni temuKrólKanapy
|12 dni temuPizzaLover2000
|13 dni temuNieTakiZwykłyJanek
|14 dni temu